Počet záznamov: 1  

Impacts of COVID-19 on Hospitality Business and Sustainability Issues

  1. Názov Impacts of COVID-19 on Hospitality Business and Sustainability Issues
    Preklad názvuVplyv COVID-19 na podnikanie v oblasti pohostinstva a otázky udržateľnosti
    Autorské údajeMaximilian Maas, Peter Dorčák, Peter Markovič
    Autor Maas Maximilian EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM
    Spoluautori Dorčák Peter EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM
    Markovič Peter EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM
    Zdrojový dokument Ekonomika, financie a manažment podniku XVI. : zborník vedeckých statí pri príležitosti Týždňa vedy a techniky. S. 199-210. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2022 / Markovič Peter ; Tóth Miroslav ; Grznár Miroslav ; Szabo Ľuboslav. ISBN 978-80-225-4992-9
    PoznámkyVEGA 1/0240/20
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentunemčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá pandémia * ruch cestovný * ekonomika zelená * udržateľnosť * ekologizácia * inovácie environmentálne
    AnotáciaDopad pandémie COVID-19 na podnikateľské prostredie v sektore gastro a cestovného ruchu a počiatočné obdobie pandémie v nemeckej oblasti.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE22 00599-020, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF698.3 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.