Počet záznamov: 1  

Špecifiká prezenčnej a online výučby predmetu cvičná firma v spojitosti s veľtrhom cvičných firiem

  1. Názov Špecifiká prezenčnej a online výučby predmetu cvičná firma v spojitosti s veľtrhom cvičných firiem
    Súbežný názovSpecifics of Face-to-face and Online Teaching of the Subject Training Firm in Connection with the Fair of Training Companies
    Autorské údajeIvana Kerestúrová, Anna Kúbeková
    Autor Kerestúrová Ivana EUBFNHKPG - Katedra pedagogiky FNH - zrušená od 1.1.2024
    Spoluautori Kúbeková Anna EUBFNHKPG - Katedra pedagogiky FNH - zrušená od 1.1.2024
    Zdrojový dokument Schola nova, quo vadis? : sborník recenzovaných příspěvků 7. ročníku mezinárodní vědecké konference. Pp. 60-67. - Praha : Extrasystem, 2022 ; Schola nova, quo vadis? Mezinárodní vědecká konference. ISBN 978-80-87570-59-3
    PoznámkyErasmus+ 2020-1-SK01-KA203-078299
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Heslá firmy cvičné * vzdelávanie * vzdelávanie elektronické * vzdelávanie duálne * veľtrhy * vyučovanie
    AnotáciaCeloplošné zavedenie online výučby na školách, ako priamy dôsledok pandémie COVID-19 prinieslo pre oblasť pedagogického výskumu príležitosť porovnať skúsenosti s online výučbou v konfrontácii s tradičnou prezenčnou výučbou v mnohých vyučovacích predmetoch. V príspevku sa venujeme predmetu cvičná firma, ktorý má v systéme odborných vyučovacích predmetov zvláštne postavenie a predstavuje v prezenčnej i online forme výučby zaujímavý priestor na identifikáciu a komparáciu výhod a nevýhod prezenčne a online vedeného veľtrhu cvičných firiem.
    Kategória EPCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE22 00611-004, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF362.2 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.