Počet záznamov: 1  

Kvalita inovovaných výrobkov

  1. Názov Kvalita inovovaných výrobkov
    Súbežný názovQuality of Innovative Products
    Autorské údajeMarek Hargaš, Miroslav Sedlák, Jaroslav Dugas
    Autor Hargaš Marek
    Spoluautori Sedlák Miroslav
    Dugas Jaroslav EUBPHFKEM - Katedra ekonómie a manažmentu PHF
    Zdrojový dokument Nové smery v IKT, podnikovom hospodárstve a jazykovej komunikácii V : zborník recenzovaných príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. S. 34-38. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2022 / Dugas Jaroslav ; Mesároš Peter ; Kršák Branislav ; Nové smery v IKT, podnikovom hospodárstve a jazykovej komunikácii V Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-5014-7
    PoznámkyKEGA 035EU-4/2022
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá kvalita * výrobky * podnik * manažment * kontrola štatistická * inovácia
    AnotáciaProces nepretržitého zabezpečovania kvality je nevyhnutným predpokladom uplatnenia akýchkoľvek výrobkov na trhoch a teda aj celkového komerčného úspechu inovácií. Na to, aby bol podnik úspešný a teda aby jeho inovácie boli komerčne úspešné, musí tento podnik ponúkať výrobky, poprípade poskytovať služby, ktoré nielen že spĺňajú stanovenú potrebu alebo účel použitia a plnohodnotne uspokojujú zákazníkove očakávania, ale taktiež sa zhodujú so všetkými príslušnými normami a špecifikáciami, to znamená, že zodpovedajú právnym požiadavkám, pravidlám, nariadeniam, predpisom a bezpečnostným faktorom spoločnosti. Dôležité je aj ekonomické hľadisko a teda či ponúkané výrobky alebo služby sú poskytované za konkurenčné ceny a pri nákladoch, ktoré dokážu tvoriť zisk, ale najväčšia pozornosť by mala byť venovaná kvalite a jej manažérstvu počas celého inovačného procesu, čo je aj zámerom tohto príspevku.
    Kategória EPCPublikované pozvané príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE22 00707-007, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF624.4 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.