Počet záznamov: 1  

Design Thinking as a Method for the Students Soft Skills Training

  1. Názov Design Thinking as a Method for the Students Soft Skills Training
    Preklad názvuDizajnové myslenie ako metóda pre tréning mäkkých zručností študentov
    Autorské údajeBrigita Boorová, Veronika Orfánusová, Renáta Ševčíková
    Autor Boorová Brigita EUBFPMKML - Katedra manažmentu výroby a logistiky FPM
    Spoluautori Orfánusová Veronika EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Ševčíková Renáta EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Zdrojový dokumentICERI 2022 : Conference Proceedings. Pp. 6700-6705. - Valencia : IATED, 2022 ; ICERI 2022 15th Annual International Conference of Education, Research and Innovation. ISBN 978-84-09-45476-1. ISSN 2340-1095
    DOI 10.21125/iceri.2022.1695
    PoznámkyKEGA 022EU-4/2021
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaŠpanielsko
    Heslá dizajn * myslenie kritické * zručnosti mäkké * práca tímová
    AnotáciaDizajnérske myslenie je uznávané ako prosperujúca inovačná prax plus niečo v línii hlbokého pochopenia inovačných procesov. Dizajnové myslenie je prístupom ku kreatívnemu riešeniu problémov, ktorý je všeobecne uznávaný ako cenná cesta k inováciám zameraným na človeka. Univerzitné vzdelávanie musí vybaviť študentov takou prispôsobivosťou, ktorá ich pripraví na zvládnutie zmien v úsudku a zmeny v tom, ako ľudia vnímajú tímovú prácu, kreativitu a vodcovstvo. Naším cieľom je preskúmať a rozvíjať mäkké zručnosti študentov, ktorí sa zúčastnili workshopov New Generation of Founders/GrowWithGoogle zameraných na implementáciu nástrojov Design Thinking.
    Kategória EPCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE22 00764-001, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF9.1 MBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.