Počet záznamov: 1  

Potravinová bezpečnosť a diverzita stravy v tranzitívnych krajinách

  1. Názov Potravinová bezpečnosť a diverzita stravy v tranzitívnych krajinách [elektronický zdroj]
    Autorské údajeEva Bieleková a kolektív, recenzenti: Jozef Gálik, Marián Tóth
    Autor Bieleková Eva
    Spoluautori Braha Kushtrim
    Ciaian Pavel
    Cupák Andrej
    Pokrivčák Ján
    Rizov Marian
    Ďalší autori Gálik Jozef (Recenzent)
    Tóth Marián (Recenzent)
    Korporácia Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre . Fakulta ekonomiky a manažmentu
    Vydavateľské údajeNitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre , 2019. - 64 s. [4,64 AH]
    Vydanie1. vydanie
    ISBN978-80-552-2126-7
    PoznámkyVEGA 1/0928/17. - APVV-16-0321
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Heslá bezpečnosť potravinová * diverzita * potraviny * výživa * poľnohospodárstvo * zmeny klimatické * kvalita potravín * štúdie prípadové * krajiny tranzitívne * Slovensko * Kosovo * Rumunsko * Rómovia
    Kategória EPCVedecké monografie vydané v domácich vydavateľstvách
    Báza dátKNIHY
    Archív EPCE19 01143-001, online

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF2.9 MBverejne dostupné
    elektronická kniha

    elektronická kniha

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.