Počet záznamov: 1
R&D Projects Implemented in Food Enterprises Focused on Sustainability in the Slovak Republic
Názov R&D Projects Implemented in Food Enterprises Focused on Sustainability in the Slovak Republic Preklad názvu Projekty výskumu a vývoja, realizované v potravinárskych podnikoch zamerané na udržateľnosť v Slovenskej republike Autorské údaje Lea Jančičková, Renáta Pakšiová Autor Jančičková Lea EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI Spoluautori Pakšiová Renáta EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI Zdrojový dokument European Food and Feed Law Review. Vol. 18, no. 1 (2023), pp. 31-36. - Berlín : Lexxion Verlagsgesellschaft. ISSN 1862-2720 Poznámky VEGA 1/0089/23. - Registrovaný: Scopus Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Nemecko Heslá potravinárstvo * podnik * udržateľnosť * projekty * výskum * vývoj * Slovensko Anotácia Potravinárske podniky vykonávajúce výskum a vývoj a uplatnenie superodpočtu nákladov na výskum a vývoj. Obsahové zameranie projektov výskumu a vývoja v skúmaných potravinárskych podnikoch. Kategória EPC ADM Registrované v SCOPUS Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E23 00099-001, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 138 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1