Počet záznamov: 1  

R&D Projects Implemented in Food Enterprises Focused on Sustainability in the Slovak Republic

  1. Názov R&D Projects Implemented in Food Enterprises Focused on Sustainability in the Slovak Republic
    Preklad názvuProjekty výskumu a vývoja, realizované v potravinárskych podnikoch zamerané na udržateľnosť v Slovenskej republike
    Autorské údajeLea Jančičková, Renáta Pakšiová
    Autor Jančičková Lea EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    Spoluautori Pakšiová Renáta EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    Zdrojový dokument European Food and Feed Law Review. Vol. 18, no. 1 (2023), pp. 31-36. - Berlín : Lexxion Verlagsgesellschaft. ISSN 1862-2720
    PoznámkyVEGA 1/0089/23. - Registrovaný: Scopus
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaNemecko
    Heslá potravinárstvo * podnik * udržateľnosť * projekty * výskum * vývoj * Slovensko
    AnotáciaPotravinárske podniky vykonávajúce výskum a vývoj a uplatnenie superodpočtu nákladov na výskum a vývoj. Obsahové zameranie projektov výskumu a vývoja v skúmaných potravinárskych podnikoch.
    Kategória EPCADM
    Registrované vSCOPUS
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE23 00099-001, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF138 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.