Počet záznamov: 1  

Improved Blood Saturation of Golf Players after COVID-19 as Potential Marketing Management and Improved Economics of Golf Related Activities

  1. Názov Improved Blood Saturation of Golf Players after COVID-19 as Potential Marketing Management and Improved Economics of Golf Related Activities
    Preklad názvuZlepšená saturácia krvi golfových hráčov po COVID-19, ako potenciálny marketingový manažment a lepšia ekonomika aktivít, súvisiacich s golfom
    Autorské údajeLucia Malíčková, Naqibullah Daneshjo, Ferdinand Daňo, Renáta Ševčíková
    Autor Malíčková Lucia EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Spoluautori Daneshjo Naqibullah EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Daňo Ferdinand EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Ševčíková Renáta EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Zdrojový dokument Tem Journal: Technology, Education, Management, Informatics : Journal of the Association for Information Communication Technologies, Education and Science. Vol. 12, no. 2 (2023), pp. 967-974. - Novi Pazar : UIKTEN. ISSN 2217-8309
    DOI 10.18421/TEM122-43
    PoznámkyKEGA 030EU-4/2022. - VEGA 1/0392/23. - Registrovaný: Scopus. - Registrovaný: Web of Science
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSrbsko
    Heslá marketing * manažment * šport * zdravie * pandémia
    AnotáciaDemonštrácia korelácie medzi hraním golfu a zlepšením zdravotného stavu po COVID-19. Táto pozitívna informácia má potenciál byť využívaná marketingovým manažmentom rôznych organizácií na zlepšenie ekonomiky golfových aktivít. Golf má pozitívny vplyv na zdravotný stav športovcov po zotavení, alebo po očkovaní na ochorenie COVID-19.
    Kategória EPCADM
    Registrované vWOS
    Registrované vSCOPUS
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE23 00188-001, online

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF510 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.