Počet záznamov: 1  

Možnosti predchádzania plytvaniu potravinami v obchodných prevádzkach

  1. Názov Možnosti predchádzania plytvaniu potravinami v obchodných prevádzkach : bakalárska práca
    Autorské údajeDenisa Šrámková, školiteľ: Michal Vávra
    Autor Šrámková Denisa
    Ďalší autori Vávra Michal (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra marketingu
    Vydavateľské údajeBratislava, 2023. - 57 s.
    Druh dokumentupráce záverečné bakalárske (Bc.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra924865

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.2 MBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.