Počet záznamov: 1
Gastronomická homogenizácia vs. autenticita kulinárskeho zážitku: komparatívna analýza motivačných faktorov kulinárskeho cestovného ruchu vo vybraných turistických destináciách
Názov Gastronomická homogenizácia vs. autenticita kulinárskeho zážitku: komparatívna analýza motivačných faktorov kulinárskeho cestovného ruchu vo vybraných turistických destináciách : bakalárska práca Autorské údaje Andrea Pisková, školiteľ: Kvetoslava Matlovičová Autor Pisková Andrea Ďalší autori Matlovičová Kvetoslava (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra cestovného ruchu Vydavateľské údaje Bratislava, 2023. - 58 s. Druh dokumentu práce záverečné bakalárske (Bc.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 925092
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Príloha 233 KB verejne dostupné Elektronická verzia práce 853.3 KB verejne dostupné kniha
Počet záznamov: 1