Počet záznamov: 1  

Gastronomická homogenizácia vs. autenticita kulinárskeho zážitku: komparatívna analýza motivačných faktorov kulinárskeho cestovného ruchu vo vybraných turistických destináciách

  1. Názov Gastronomická homogenizácia vs. autenticita kulinárskeho zážitku: komparatívna analýza motivačných faktorov kulinárskeho cestovného ruchu vo vybraných turistických destináciách : bakalárska práca
    Autorské údajeAndrea Pisková, školiteľ: Kvetoslava Matlovičová
    Autor Pisková Andrea
    Ďalší autori Matlovičová Kvetoslava (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra cestovného ruchu
    Vydavateľské údajeBratislava, 2023. - 58 s.
    Druh dokumentupráce záverečné bakalárske (Bc.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra925092

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha233 KBverejne dostupné
    Elektronická verzia práce853.3 KBverejne dostupné

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.