Počet záznamov: 1  

Proces internacionalizácie na Ekonomickej univerzite v Bratislave

  1. Názov Proces internacionalizácie na Ekonomickej univerzite v Bratislave
    Autor Rizeková Iveta EUBFAJKRS - Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ
    Zdrojový dokumentInternacionalizácia vysokého školstva prostredníctvom francúzštiny a s Francúzskom ; Internationalisation de l’enseignement supérieur par le français et avec la France : publikácia vydaná pri príležitosti 10. výročia založenia slovensko-francúzskeho univerzitného inštitútu : ouvrage réalisé à l’occasion du 10e anniversaire de l’Institut universitaire franco-slovaque. S. 53-67. - Praha : NAŠE VOJSKO - knižní distribuce, s. r. o., 2023 / Mešková Ľudmila ; Švarbová Eva. ISBN 978-80-206-0136-0
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Heslá jazyky cudzie * projekty medzinárodné * univerzity * spolupráca medzinárodná * internacionalizácia * vzdelávanie * Slovensko * Francúzsko
    AnotáciaPríspevok sa venuje problematike internacionalizácie v slovenskom univerzitnom prostredí s ekonomickým zameraním. Prináša informáciu o zahraničných kontaktoch Ekonomickej univerzity v Bratislave, o výsledkoch rozvoja jej medzinárodnej spolupráce, ale i reakciách tejto výskumno-vzdelávacej inštitúcie na aktuálne výzvy súvisiace s meniacou sa spoločenskou klímou. Cieľom príspevku je priblížiť, ako sa univerzite darí implementovať stratégiu internacionalizácie v podmienkach svojho akademického prostredia. Článok sa zameriava zvlášť na medzinárodnú spoluprácu Fakulty aplikovaných jazykov s francúzskym prostredím.
    Kategória EPCVedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE23 00332-001, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF828 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.