Počet záznamov: 1
Potravinová bezpečnosť v podmienkach pandémie a minimalizácia dopadov prostredníctvom cielenej výživy
Názov Potravinová bezpečnosť v podmienkach pandémie a minimalizácia dopadov prostredníctvom cielenej výživy Súbežný názov Food Safety in Pandemic Conditions and Minimization of Impacts through Targeted Nutrition Autorské údaje Štefan Majerník, Angela Světlíková, Lenka Bartošová, Anna Giertlová, Dominik Abrahám Autor Majerník Štefan Spoluautori Světlíková Angela Bartošová Lenka Giertlová Anna Abrahám Dominik Zdrojový dokument Verejná správa a regionálny rozvoj : ekonómia, manažment a marketing. Roč. 19, č. 1 (2023), s. 114-123. - Bratislava : Vysoká škola ekonómie a manažmentu verejnej správy v Bratislave, 2023. ISSN 1337-2955 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá pandémia * bezpečnosť * bezpečnosť potravinová * potraviny * prídely * výživa * modely * stratégia bezpečnostná * algoritmy Anotácia Výsledky projektu Minimalizácia dopadov COVID-19 prostredníctvom bezpečnosti cielenej výživy a stravovania v pandemických podmienkach prispievajú k celkovej pripravenosti spoločnosti na krízové javy v oblasti bezpečnosti potravín pre budúcnosť Slovenskej republiky. V dôsledku krízových javov sa svetové výzvy a trendy nedajú presne identifikovať a vylúčiť, preto bola potreba vytvoriť univerzálny model riešenia týchto krízových javov. V tomto projekte sa riešili a spracovali krízové javy do strategického modelu prostredníctvom odporúčaných dávok pre spotrebu potravín. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2023: 1
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu PDF zabezpečené 396 KB dostupné po prihlásení článok
Počet záznamov: 1