Počet záznamov: 1  

Potravinová bezpečnosť v podmienkach pandémie a minimalizácia dopadov prostredníctvom cielenej výživy

  1. Názov Potravinová bezpečnosť v podmienkach pandémie a minimalizácia dopadov prostredníctvom cielenej výživy
    Súbežný názovFood Safety in Pandemic Conditions and Minimization of Impacts through Targeted Nutrition
    Autorské údajeŠtefan Majerník, Angela Světlíková, Lenka Bartošová, Anna Giertlová, Dominik Abrahám
    Autor Majerník Štefan
    Spoluautori Světlíková Angela
    Bartošová Lenka
    Giertlová Anna
    Abrahám Dominik
    Zdrojový dokument Verejná správa a regionálny rozvoj : ekonómia, manažment a marketing. Roč. 19, č. 1 (2023), s. 114-123. - Bratislava : Vysoká škola ekonómie a manažmentu verejnej správy v Bratislave, 2023. ISSN 1337-2955
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá pandémia * bezpečnosť * bezpečnosť potravinová * potraviny * prídely * výživa * modely * stratégia bezpečnostná * algoritmy
    AnotáciaVýsledky projektu Minimalizácia dopadov COVID-19 prostredníctvom bezpečnosti cielenej výživy a stravovania v pandemických podmienkach prispievajú k celkovej pripravenosti spoločnosti na krízové ​​javy v oblasti bezpečnosti potravín pre budúcnosť Slovenskej republiky. V dôsledku krízových javov sa svetové výzvy a trendy nedajú presne identifikovať a vylúčiť, preto bola potreba vytvoriť univerzálny model riešenia týchto krízových javov. V tomto projekte sa riešili a spracovali krízové ​​javy do strategického modelu prostredníctvom odporúčaných dávok pre spotrebu potravín.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2023: 1

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené396 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.