Počet záznamov: 1
Energetické a nutričné hodnotenie regionálnych pokrmov
Názov Energetické a nutričné hodnotenie regionálnych pokrmov Súbežný názov Energy and Nutritional Evaluation of Regional Meals Autorské údaje Anna Kolesárová, Lucia Zeleňáková, Andrea Mendelová, Jana Mrázová Autor Kolesárová Anna Spoluautori Zeleňáková Lucia Mendelová Andrea Mrázová Jana Zdrojový dokument Journal of Tourism, Hospitality and Commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. Roč. 12, č. 2 (2021), s. 18-29. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2021. ISSN 1804-3836 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá gastronómia * potraviny * výživa * jedlá * regióny * Slovensko Anotácia Nutričné a energetické vyhodnotenie regionálnych pokrmov Slovenka a porovnanie ich nutričného a energetického príjmu v rámci celého Slovenska - dotazníkový prieskum. Najvyšší energetický príjem z pokrmov bol zaznamenaný v regiónoch stredného Slovenska, naopak najnižšou energetickou hodnotou sa vyznačovali pokrmy v regiónoch východného Slovenska. Porovnávaním údajov severného a južného Slovenska sa taktiež zistili určité rozdiely. Južná časť Slovenska sa vyznačovala vyšším energetickým príjmom ako severná časť Slovenska. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2021: 2
článok
Počet záznamov: 1