Počet záznamov: 1  

New Organizational Environment Types Based on Garvin and Quinn – the Case of Slovakian Small and Medium Enterprises

  1. Názov New Organizational Environment Types Based on Garvin and Quinn – the Case of Slovakian Small and Medium Enterprises
    Preklad názvuNové typy organizačného prostredia na základe Garvina a Quinna – prípad slovenských malých a stredných podnikov
    Autorské údajeLadislav Mura, Tibor Zsigmond, Ferenc Bakó, Marcell Kupi
    Autor Mura Ladislav EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF
    Spoluautori Zsigmond Tibor
    Bakó Ferenc
    Kupi Marcell
    Zdrojový dokument Tem Journal: Technology, Education, Management, Informatics : Journal of the Association for Information Communication Technologies, Education and Science. Vol. 12, no. 2 (2023), pp. 691-699. - Novi Pazar : UIKTEN. ISSN 2217-8309
    DOI 10.18421/TEM122-12
    PoznámkyVEGA 1/0718/22. - GAAA/2022/16. - Registrovaný: Web of Science. - Registrovaný: Scopus
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSrbsko
    Heslá manažment * organizácie * kultúra podniková * prostredie pracovné * prieskum štatistický
    AnotáciaCieľom štúdie bolo preskúmať, aké spoločné charakteristiky možno pozorovať v spoločnostiach založených na Garvinovej učiacej sa organizácii a Quinnovej organizačnej kultúre. Oba trendy sú považované za základný faktor moderného manažmentu. Pri štúdiu medzinárodnej vedeckej literatúry je zrejmé, že skúmanie prekrývania sa medzi týmito dvoma prístupmi je veľmi neúplné. K problematike sa pristupovalo z pohľadu zamestnancov, ktorí prejavujú veľkú ochotu vyjadriť svoj názor. Súčasťou nášho výskumu bol aj dotazníkový prieskum.
    Kategória EPCADM
    Registrované vWOS
    Registrované vSCOPUS
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE23 00720-001, online

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF549.9 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.