Počet záznamov: 1
The Slovak Organic Food Market: Development of Organic Agricultural Area, Organic Agricultural Production and Sales of Packaged Organic Food
Názov The Slovak Organic Food Market: Development of Organic Agricultural Area, Organic Agricultural Production and Sales of Packaged Organic Food Preklad názvu Slovenský trh s biopotravinami: Rozvoj ekologického poľnohospodárstva, výroba ekologických produktov a predaj balených biopotravín Autorské údaje Malgorzata Agnieszka Jarossová, Renáta Ševčíková, Katarína Chomová Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF Spoluautori Ševčíková Renáta EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF Chomová Katarína EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF Zdrojový dokument Data-Centric Business and Applications : Advancements in Information and Knowledge Management, Volume 2. Pp.351-370. - Cham : Springer Nature Switzerland, 2024. ISBN 978-3-031-59131-0 Poznámky VEGA 1/0398/ 22. - Registrovaný: Scopus Druh dokumentu rozpis článkov z kníh Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Švajčiarsko Heslá bioprodukty * spotrebitelia * ponuka * dopyt * priemysel potravinársky * výroba ekologická Anotácia Rastúci záujem spotrebiteľov o zdravý životný štýl a vyššiu kvalitu produktov ovplyvňuje dynamický rozvoj biopotravín nielen v Európskej únii, ale aj na celom svete. Postupne sa uberá k dôveryhodnosti a transparentnosti výrobcov, čerstvosti v potravinárskom priemysle a prirodzenosti produktov, ktoré vyrábajú. Ekologická výroba je celkový systém riadenia fariem, výroby potravín a jej vplyvu na životné prostredie (ochrana prírodných zdrojov a uplatňovanie prísnych noriem v oblasti životných podmienok zvierat a výroby). Kategória EPC Kapitoly vo vedeckých monografiách vydané v zahraničných vydavateľstvách Registrované v SCOPUS Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E24 00204-002, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 506.2 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1