Počet záznamov: 1
Product Innovation in a Hotel Restaurant: a Customer Research Case Study
Názov Product Innovation in a Hotel Restaurant: a Customer Research Case Study Preklad názvu Inovácia produktov v hotelovej reštaurácii: prípadová štúdia zákazníckeho výskumu Autorské údaje Pavlína Pellešová, Klára Václavínková, Patrik Kajzar, Miroslava Kostková Autor Pellešová Pavlína Spoluautori Václavínková Klára Kajzar Patrik Kostková Miroslava Zdrojový dokument Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave : cestovný ruch - všeobecná ekonomika - obchod - služby - podnikanie - regionálny rozvoj. Roč. 16, č. 1 (2024), s. 75-85. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2024. ISSN 2453-9988 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Slovenská republika Heslá reštaurácie * hotelierstvo * inovácia * gastronómia * zákazníci Anotácia Cieľom tohto príspevku je prezentovať prípadovú štúdiu hotelovej reštaurácie zameranú na inováciu produktov. Metódy použité v prípadovej štúdii sú dotazníkový prieskum, pozorovanie a firemná analýza. Hlavným výstupom sú odporúčania na inovácie v jedálnom lístku reštaurácie. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2024: 1
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu PDF zabezpečené 277.7 KB dostupné po prihlásení článok
Počet záznamov: 1