Počet záznamov: 1  

Product Innovation in a Hotel Restaurant: a Customer Research Case Study

  1. Názov Product Innovation in a Hotel Restaurant: a Customer Research Case Study
    Preklad názvuInovácia produktov v hotelovej reštaurácii: prípadová štúdia zákazníckeho výskumu
    Autorské údajePavlína Pellešová, Klára Václavínková, Patrik Kajzar, Miroslava Kostková
    Autor Pellešová Pavlína
    Spoluautori Václavínková Klára
    Kajzar Patrik
    Kostková Miroslava
    Zdrojový dokument Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave : cestovný ruch - všeobecná ekonomika - obchod - služby - podnikanie - regionálny rozvoj. Roč. 16, č. 1 (2024), s. 75-85. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2024. ISSN 2453-9988
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá reštaurácie * hotelierstvo * inovácia * gastronómia * zákazníci
    AnotáciaCieľom tohto príspevku je prezentovať prípadovú štúdiu hotelovej reštaurácie zameranú na inováciu produktov. Metódy použité v prípadovej štúdii sú dotazníkový prieskum, pozorovanie a firemná analýza. Hlavným výstupom sú odporúčania na inovácie v jedálnom lístku reštaurácie.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2024: 1

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené277.7 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.