Počet záznamov: 1
Selected Aspects of Preferences and Level of Knowledge of Tourism Students in the Field of Gastronomy
Názov Selected Aspects of Preferences and Level of Knowledge of Tourism Students in the Field of Gastronomy Preklad názvu Vybrané aspekty preferencií a úrovne vedomostí študentov cestovného ruchu v oblasti gastronómie Autorské údaje Radúz Dula, Roman Lacko Autor Dula Radúz EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF Spoluautori Lacko Roman EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF Zdrojový dokument Studia commercialia Bratislavensia : Scientific Journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 17, č. Special Issue (2024), s. 80-91. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2024. ISSN 1339-3081 Poznámky KEGA 020EU-4/2024. - VEGA 1/0271/23 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Slovenská republika Heslá ruch cestovný * gastronómia * študenti * vzdelávanie * dotazníky Anotácia Gastronómia je v súčasnosti jedným z najvyužívanejších typov služieb venovaných stravovaniu ľudí. V literatúre sa často stretávame s tým, že aj keď ľudia poznajú význam slova gastronómia, nepoznajú jeho konkrétnejšie špecifikácie. Cieľom príspevku je zhodnotiť všeobecné znalosti v oblasti gastronómie u študentov vysokých škôl, ktorí študujú podnikanie v cestovnom ruchu a službách. Na dosiahnutie tohto cieľa bol ako najvhodnejšia metóda zvolený dotazníkový prieskum, ktorý sa uskutočnil v novembri 2023. Vzorku tvorilo viac ako 150 respondentov. Výsledky poukazujú na nedostatočný prehľad vo vybraných oblastiach a naznačujú tak smerodajný trend pre vyučovací proces. Na základe výsledkov bude možné vhodnejšie určiť oblasti a ciele výučby v príslušných predmetoch. Kategória EPC Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E24 00345-001, kópia plného textu Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2024: Special Issue
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 625.2 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1