Počet záznamov: 1  

[HÔTELLERIE, RESTAURATION] Présenter une profession : boulangère

  1. Názov [HÔTELLERIE, RESTAURATION] Présenter une profession : boulangère [elektronický zdroj]
    Autorské údajeFlorence Agnés Marguerite Gajdošová
    Autor Gajdošová Florence Agnés Marguerite EUBFAJKRS - Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ
    Vydavateľské údajeIssy-les-Moulineaux : RFI Savoirs , 2024. - [5 s.] + zvuková nahrávka
    Vydanie1ère édition
    Druh dokumentupríručky praktické
    Jazyk dokumentufrancúzština
    Krajina vydaniaFrancúzsko
    Systematika 8 - Jazykoveda. Filológia. Literatúra
    Heslá francúzština * jazykoveda * jazyk odborný * jazyky cudzie * zásoba slovná * gramatika * terminológia
    URLhttps://francaisfacile.rfi.fr/fr/quotidien/20240215-pr%C3%A9senter-une-profession-boulang%C3%A8re
    Kategória EPCPráce zverejnené na internete
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE24 00506-001, online

    elektronická kniha

    elektronická kniha

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.