Počet záznamov: 1
Model spotrebiteľského správania prostredníctvom zákazníckej mapy v reštauračných službách
Názov Model spotrebiteľského správania prostredníctvom zákazníckej mapy v reštauračných službách Súbežný názov A Model of Consumer Behavior Through the Customer Map in Restaurant Services Autorské údaje Janka Kopčáková, Barbora Gontkovičová Autor Kopčáková Janka EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF Spoluautori Gontkovičová Barbora EUBPHFKEM - Katedra ekonómie a manažmentu PHF Zdrojový dokument "Obchod a marketing" : elektronický zborník príspevkov z vedeckého workshopu. S. 55-63. - Košice : Katedra obchodného podnikania PHF EU, 2024 / Kopčáková Janka ; Petrovčiková Katarína ; Zuzik Jozef ; Čulková Katarína ; Dzurová Mária ; "Obchod a marketing" Vedecký workshop. ISBN 978-80-225-5184-7 Poznámky VEGA 1/0450/24 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá zákazníci * správanie spotrebiteľa * gastronómia Anotácia Na trhu v súčasnosti vystupuje viacero podnikov s rovnakými tovarmi, resp. službami, čo zapríčiňuje rast konkurencie v danom odvetví. Konkurenčná výhoda predstavuje dynamický koncept, ktorý je podmienený neustálou adaptáciou podnikov na meniace sa podmienky trhu. Jej udržanie si vyžaduje kontinuálne úsilie o inováciu a zlepšovanie podnikateľských procesov. Možno ju zabezpečiť sledovaním spotrebiteľského správania a flexibilným prispôsobením na zmeny a preferencie spotrebiteľov. Jednou z možností ako sledovať a správne vyhodnotiť potreby spotrebiteľov, je sledovanie styčných bodov počas nákupu spotrebiteľov, čo vedie k vytvoreniu zákazníckej mapy a bližšej identifikácií jednotlivých pozitívnych a negatívnych zákazníckych skúsenosti. Cieľom príspevku je implementácia teoretických východísk zameraných na tvorbu zákazníckej mapy v prostredí služieb. Príspevok približuje aplikáciu na samotné reštauračné služby, ktoré vystupujú v troch rôznych praktických príkladoch. Kategória EPC Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E24 00510-010, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1