Počet záznamov: 1  

Structuring Live Stream Commerce: A Study on Classification, Framework Development, and Future Research Agendas

  1. Názov Structuring Live Stream Commerce: A Study on Classification, Framework Development, and Future Research Agendas
    Preklad názvuŠtruktúrovanie obchodovania v priamom prenose: štúdia o klasifikácii, vývoji rámca a budúcich výskumných plánoch
    Autorské údajeHsunchi Chu
    Autor Chu Hsunchi
    Zdrojový dokument Marketing science & inspirations : vedecký časopis zameraný na problematiku marketingu a marketingového manažmentu : Scientific Journal is Aimed at the Area Marketing and Marketing Management. Roč. 19, č. 3 (2024), s. 2-17. - Bratislava : Univerzita Komenského v Bratislave, 2024. ISSN 1338-7944
    DOI 10.46286/msi.2024.19.3.1
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá ponuka * dopyt * obchod * výskum * správanie spotrebiteľa * stratégia marketingová
    AnotáciaCieľom tejto štúdie je odstrániť existujúce medzery vo výskume Live Stream Commerce (LSC) zameraním sa na pochopenie rôznych platforiem LSC a motivácie a správania používateľov v rámci týchto platforiem. Na dosiahnutie tohto cieľa sa navrhuje praktický a strategický analytický rámec. Tento rámec komplexne skúma klasifikáciu LSC a jeho aspekty ponuky a dopytu, pričom poskytuje podrobný opis jeho javov, charakteristík, účastníkov a prevádzkových metód. Okrem toho táto štúdia identifikuje nové smery výskumu vrátane skúmania správania spotrebiteľov a marketingových stratégií na rôznych typoch platforiem, analýzy vplyvu algoritmov na správanie, skúmania rozdielov vo vývoji LSC medzi východom a západom, skúmania integrácie dodávateľských reťazcov LSC a posudzovania vplyvu LSC na tradičný elektronický obchod. Celkovo je cieľom tohto rámca usmerniť budúce výskumné úsilie, ktoré bude prínosom pre akademikov aj odborníkov z odvetvia.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2024: 3

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF273.1 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.