- Measurement of Women Attitude Toward the Consumption of Organic Foods…
Počet záznamov: 1  

Measurement of Women Attitude Toward the Consumption of Organic Foods in Turkiye & Algeria

  1. Názov Measurement of Women Attitude Toward the Consumption of Organic Foods in Turkiye & Algeria
    Preklad názvuMeranie postoja žien k spotrebe biopotravín v Turecku a Alžírsku
    Autorské údajeChems Eddine Boukhedimi, Mevlüde Feyza Ataş
    Autor Boukhedimi Chems Eddine
    Spoluautori Ataş Mevlüde Feyza
    Zdrojový dokument Marketing science & inspirations : vedecký časopis zameraný na problematiku marketingu a marketingového manažmentu : Scientific Journal is Aimed at the Area Marketing and Marketing Management. Roč. 19, č. 3 (2024), s. 51-59. - Bratislava : Univerzita Komenského v Bratislave, 2024. ISSN 1338-7944
    DOI 10.46286/msi.2024.19.3.4
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá biopotraviny * štúdie * spotrebitelia * ženy * muži
    AnotáciaCieľom tejto štúdie je zistiť vplyv pohlavia na ochotu konzumovať biopotraviny so zameraním na vnímanie žien. Táto štúdia je dôležitým teoretickým príspevkom k predchádzajúcim štúdiám patriacim do oblasti zdravotnej starostlivosti, ktorá sa v posledných rokoch rozširuje s cieľom zabezpečiť blahobyt spotrebiteľov posilnením používania bezpečného typu potravín, tzv. biopotravín. Pomocou chí kvadrát testu a dvojvýberového nezávislého t-testu sa v tomto príspevku skúma, či turecké a alžírske ženy sú oboznámené s konzumáciou biopotravín. Štúdia zahŕňala 81 účastníkov, z ktorých 63 boli ženy. Dospelo sa k záveru, že neexistuje žiadny významný rozdiel z hľadiska pohlavia, pokiaľ ide o akceptáciu biopotravín. Tento výskum dokazuje, že muži aj ženy sú si vedomí svojej ochoty konzumovať biopotraviny.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2024: 3

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF142.2 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.