Počet záznamov: 1
Neurocoaching: Status Quo
Názov Neurocoaching: Status Quo Preklad názvu Neurokoučing: Status Quo Autorské údaje Katarína Ožvoldová Autor Ožvoldová Katarína EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF Zdrojový dokument Consumer Neuroscience - Innovative Approach to Optimizing Sustainable Business and Marketing Performance Based on Modern Intelligent Systems : Proceedings of the Scientific Project VEGA 1/0354/22. Pp. 90-99. - Bratislava : Publishing House EKONOM, 2024 / Hanuláková Eva ; Cierniak-Emerych Anna ; Karlíček Miroslav ; Goldenberg Zoltán ; Vančová Aneta. ISBN 978-80-225-5183-0 Poznámky VEGA 1/0354/22 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Slovenská republika Heslá koučovanie * neuromarketing * správanie * rozhodovanie * psychológia Anotácia Neuroveda v posledných rokoch výrazne pokročila, keď odhalila záhady ľudského mozgu a jeho vplyvu na správanie a rozhodovanie. Tieto pokroky viedli k rastúcemu záujmu o aplikáciu neurovedeckých princípov v rôznych oblastiach, vrátane koučingu a súvisiacich disciplín manažmentu, vedenia a organizačného založenia. Neurocoaching, relatívne nová disciplína, integruje neurovedu s tradičnými koučovacími postupmi na zlepšenie osobného a profesionálneho rozvoja a celkového výkonu v organizáciách. Využitím poznatkov z výskumu mozgu sa neurokoučing zameriava na vytváranie efektívnejších a cielenejších intervencií, ktoré riešia špecifické potreby a výzvy choachees. Tento článok bude skúmať teoretické základy neurokoučingu, jeho praktické aplikácie, potenciálne výhody, ktoré ponúka jednotlivcom a organizáciám, a kritiku mylných predstáv a mýtov o zvýšenej popularizácii tohto prístupu ku koučovaniu. Okrem toho ponúkne pohľad na príbuzné disciplíny neuromanažment, neuroleadership a nie tak bežne používaný pojem neuro-the board. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E24 00667-008, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu PDF zabezpečené 183.1 KB dostupné po prihlásení článok
Počet záznamov: 1