- Poziom bezpieczeństwa żywnościowego oraz status socjo-ekonomiczny mog…
Počet záznamov: 1  

Poziom bezpieczeństwa żywnościowego oraz status socjo-ekonomiczny mogą różnicować wybór miejsca zakupu żywności przez starsze kobiety z regionu Górnośląskiego

  1. Názov Poziom bezpieczeństwa żywnościowego oraz status socjo-ekonomiczny mogą różnicować wybór miejsca zakupu żywności przez starsze kobiety z regionu Górnośląskiego
    Preklad názvuÚroveň potravinovej bezpečnosti a sociálno-ekonomického stavu môže ovplyvňovať výber miesta nákupu potravín staršími ženmi z kraja horného Sliezska
    Autorské údajeRobert Gajda, Malgorzata Agnieszka Jarossová, Eva Hanuláková, Renáta Prokeinová
    Autor Gajda Robert
    Spoluautori Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Hanuláková Eva EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Prokeinová Renáta
    Zdrojový dokument Żywność : Nauka - Technologia - Jakość. R. 32, nr. 1 (2025), s. 30-45. - Kraków : Polish Society of Food Technologists. ISSN 2451-0769
    DOI 10.15193/zntj/2025/142/528
    PoznámkyRegistrovaný: Scopus
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentupoľština
    Krajina vydaniaPoľsko
    Heslá bezpečnosť * bezpečnosť potravinová * postavenie sociálne * postavenie spoločenské * potraviny * maloobchod * maloobchod špecializovaný * ženy * dôchodcovia
    AnotáciaEkonomické, sociálne a potravinové faktory určujú kúpnu silu spotrebiteľov, čo do značnej miery ovplyvňuje výber miesta na nákup jedla. Posúdenie vzťahu medzi úrovňou potravinovej bezpečnosti, sociálno-ekonomickým stavom a frekvenciou využívania rôznych foriem maloobchodného predaja potravín.
    Kategória EPCADM
    Registrované vSCOPUS
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE25 00111-001, online

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF 458.2 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.