Počet záznamov: 1
Poziom bezpieczeństwa żywnościowego oraz status socjo-ekonomiczny mogą różnicować wybór miejsca zakupu żywności przez starsze kobiety z regionu Górnośląskiego
Názov Poziom bezpieczeństwa żywnościowego oraz status socjo-ekonomiczny mogą różnicować wybór miejsca zakupu żywności przez starsze kobiety z regionu Górnośląskiego Preklad názvu Úroveň potravinovej bezpečnosti a sociálno-ekonomického stavu môže ovplyvňovať výber miesta nákupu potravín staršími ženmi z kraja horného Sliezska Autorské údaje Robert Gajda, Malgorzata Agnieszka Jarossová, Eva Hanuláková, Renáta Prokeinová Autor Gajda Robert Spoluautori Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF Hanuláková Eva EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF Prokeinová Renáta Zdrojový dokument Żywność : Nauka - Technologia - Jakość. R. 32, nr. 1 (2025), s. 30-45. - Kraków : Polish Society of Food Technologists. ISSN 2451-0769 DOI 10.15193/zntj/2025/142/528 Poznámky Registrovaný: Scopus Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu poľština Krajina vydania Poľsko Heslá bezpečnosť * bezpečnosť potravinová * postavenie sociálne * postavenie spoločenské * potraviny * maloobchod * maloobchod špecializovaný * ženy * dôchodcovia Anotácia Ekonomické, sociálne a potravinové faktory určujú kúpnu silu spotrebiteľov, čo do značnej miery ovplyvňuje výber miesta na nákup jedla. Posúdenie vzťahu medzi úrovňou potravinovej bezpečnosti, sociálno-ekonomickým stavom a frekvenciou využívania rôznych foriem maloobchodného predaja potravín. Kategória EPC ADM Registrované v SCOPUS Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E25 00111-001, online
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 458.2 KB verejne dostupné článok
Počet záznamov: 1