Počet záznamov: 1  

Metody stanovení cizorodých látek v potravinách

  1. Názov Metody stanovení cizorodých látek v potravinách : Laboratórní příručka. Díl 3
    Autorské údajeVladimír Kocourek a kol., Jana Hajšlová
    Autor Kocourek Vladimír
    Spoluautori Hajšlová Jana
    Vydavateľské údajePraha : Středisko potravinářských inform. , 1992. - 119 s.
    Vydanie1. vyd.
    ISBN80-85120-35-6
    Druh dokumentupríručky praktické
    Jazyk dokumentučeština
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá potraviny * kvalita výrobkov * ochrana zdravia * ochrana spotrebiteľa * Výzkumný ústav potravinářský Praha * Výskumný ústav potravinársky Bratislava * kontrola kvality
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 0, prezenčne 1
    Signatúra679320

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    679320SEKSklad knižničného fondulen prezenčne

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.