Počet záznamov: 1  

Introduction to Hotel and Restaurant Management

  1. Názov Introduction to Hotel and Restaurant Management : a Book of Readings
    Autorské údajeRobert A. Brymer
    Autor Brymer Robert A.
    Vydavateľské údajeDubuque : Kendall/Hunt Publ. Co. , [1986]. - 335 s.
    Vydanie5. ed.
    ISBN0-8403-4494-5
    Druh dokumentuučebnice
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSpojené štáty
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá manažment * zariadenia ubytovacie * zariadenia stravovacie
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 1, prezenčne 0
    Signatúra693934

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    693934SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.