Počet záznamov: 1
Introduction to Hotel and Restaurant Management
Názov Introduction to Hotel and Restaurant Management : a Book of Readings Autorské údaje Robert A. Brymer Autor Brymer Robert A. Vydavateľské údaje Dubuque : Kendall/Hunt Publ. Co. , [1986]. - 335 s. Vydanie 5. ed. ISBN 0-8403-4494-5 Druh dokumentu učebnice Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Spojené štáty Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá manažment * zariadenia ubytovacie * zariadenia stravovacie Báza dát KNIHY Počet ex. 1, z toho voľných 1, prezenčne 0 Signatúra 693934
kniha
Signatúra Lokácia Dislokácia Info 693934 SEK Sklad knižničného fondu voľný
Počet záznamov: 1