Počet záznamov: 1  

Sensorische Lebensmitteluntersuchung

  1. Info*RETROKATALOGIZÁCIA - SKRÁTENÝ ZÁZNAM*
    Názov Sensorische Lebensmitteluntersuchung : Eine Einführung
    Autorské údajeRalph Neumann, Pal Molnár, Sigrid Arnold
    Autor Neumann Ralph
    Spoluautori Molnár Pal
    Arnold Sigrid
    Vydavateľské údajeLeipzig : Fachbuchverlag , 1983. - 258 s.
    Vydanie1. Aufl.
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentunemčina
    Krajina vydaniaNemecko
    Systematika 641/642 - Potraviny a jedlá
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 1, prezenčne 0
    Signatúra539343

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    539343SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.