Počet záznamov: 1  

Partizipative Arbeitsgestaltung in der Hotellerie. Konzepte - Einführung - Erfahrungen

  1. Názov Partizipative Arbeitsgestaltung in der Hotellerie. Konzepte - Einführung - Erfahrungen : dissertation der Hochschule St. Gallen .... Nr. 1483
    Autorské údajeCarmen Kissling
    Autor Kissling Carmen
    Vydavateľské údajeSt. Gallen : Die Hochschule St. Gallen , 1993. - 389 s.
    Druh dokumentupráce dizertačné doktorské (DrSc.)
    Jazyk dokumentunemčina
    Krajina vydaniaŠvajčiarsko
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá práca vedecká * hotelierstvo * hotely * práca * koncepcie * politika personálna * analýzy * dopyt * trh práce * psychológia práce * motivácia * produktivita * fluktuácia * organizácia práce * kvalifikácia * miesta pracovné * čas pracovný * spolupracovníci * projekty * Švajčiarsko
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 1, prezenčne 0
    Signatúra754341

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    754341SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.