Počet záznamov: 1  

Základy balenia potravín

  1. Názov Základy balenia potravín
    Autorské údajeIgor Kačeňák
    Autor Kačeňák Igor EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Korporácia Ekonomická univerzita v Bratislave
    Vydavateľské údajeBratislava : ARM 333 , 2001. - 198 s.
    ISBN80-967945-6-6
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 621.798 - Balenie a obalová technika
    Heslá balenie * potraviny * technika obalová * obaly * prostredie životné * látky plastické * materiál základný * stroje
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.3, z toho voľných 1, prezenčne 2
    Odkazy (1) - KNIHY
    Signatúra771940-771942

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    771940SEKSklad knižničného fondulen prezenčne
    771941SEKSklad knižničného fonduvoľný
    771942SEKVšeobecná študovňalen prezenčne

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.