Počet záznamov: 1  

Essentials of food sanitation

  1. Názov Essentials of food sanitation
    Autorské údajeNorman G. Marriott
    Autor Marriott Norman G.
    Vydavateľské údajeNew York : Chapman & Hall , 1997. - 344 s.
    Edícia Food science texts series
    ISBN0-412-08011-7
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSpojené štáty
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá potraviny * reštaurácie * stravovanie spoločné * služby obyvateľstvu * hygiena výživy * chorobnosť * ovocie * zelenina * riadenie * kontrola * zabezpečenie informačné * poradenstvo
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 1, prezenčne 0
    Signatúra777916

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    777916SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.