Počet záznamov: 1
Essentials of food sanitation
Názov Essentials of food sanitation Autorské údaje Norman G. Marriott Autor Marriott Norman G. Vydavateľské údaje New York : Chapman & Hall , 1997. - 344 s. Edícia Food science texts series ISBN 0-412-08011-7 Druh dokumentu odborné publikácie Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Spojené štáty Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá potraviny * reštaurácie * stravovanie spoločné * služby obyvateľstvu * hygiena výživy * chorobnosť * ovocie * zelenina * riadenie * kontrola * zabezpečenie informačné * poradenstvo Báza dát KNIHY Počet ex. 1, z toho voľných 1, prezenčne 0 Signatúra 777916
kniha
Signatúra Lokácia Dislokácia Info 777916 SEK Sklad knižničného fondu voľný
Počet záznamov: 1