Počet záznamov: 1  

Hygiene for management

  1. Názov Hygiene for management : a text for food hygiene courses
    Autorské údajeRichard A. Sprenger
    Autor Sprenger Richard A.
    Vydavateľské údajeDoncaster : Highfield Publications , 1998. - 368 s.
    ISBN1-871912-66-0
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaVeľká Británia
    Systematika 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie
    Heslá stravovanie spoločné * hygiena výživy * potraviny * ochrana zdravia * výchova * kontrola * riadenie * kvalita * legislatíva * biológia * prevencia * obchodníci
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.2, z toho voľných 1, prezenčne 1
    Signatúra777919, 777920

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    777919SEKSklad knižničného fonduvoľný
    777920SEKVšeobecná študovňalen prezenčne

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.