Počet záznamov: 1  

Introduction to hospitality operations

  1. Názov Introduction to hospitality operations
    Autorské údajeEdited by Peter Jones
    Ďalší autori Jones Peter (Zodpovedný redaktor / Imprimátor)
    Vydavateľské údajeLondon : CONTINUUM , 1996. - 262 s.
    ISBN0-8264-5440-2
    Druh dokumentuzborníky
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaVeľká Británia
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá pohostinstvo * reštaurácie * hotely * stravovanie spoločné * zamestnanci * doprava * služby obyvateľstvu
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 0, prezenčne 1
    Signatúra777929

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    777929SEKVšeobecná študovňalen prezenčne

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.