Počet záznamov: 1  

Managing employee relations in the hotel and catering industry

  1. Názov Managing employee relations in the hotel and catering industry
    Autorské údajeRosemary E. Lucas
    Autor Lucas Rosemary E.
    Vydavateľské údajeLondon : Cassell , 1995. - 317 s.
    ISBN0-304-32897-9
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaVeľká Británia
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá zamestnanci * zamestnávatelia * hotely * stravovanie spoločné * vzťahy pracovnoprávne * rozhodovanie * miesta pracovné * ochrana zdravia * zákony * manažment personálny * práca personálna
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 1, prezenčne 0
    Signatúra777933

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    777933SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.