Počet záznamov: 1  

Human resource management in the hospitality industry

  1. Názov Human resource management in the hospitality industry
    Autorské údajeFrank M. Go, Mary L. Monachello, Tom Baum
    Autor Go Frank M.
    Spoluautori Monachello Mary L.
    Baum Tom
    Vydavateľské údajeNew York : John Wiley & Sons , 1996. - 330 s.
    ISBN0-471-11056-6
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSpojené štáty
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá pohostinstvo * zdroje ľudské * riadenie * turistika * politika personálna * hotely * reštaurácie * manažment personálny * zamestnanci * motivácia * personalistika
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 1, prezenčne 0
    Signatúra777954

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    777954SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.