Počet záznamov: 1  

Quantity food production, planning, and management

  1. Názov Quantity food production, planning, and management
    Autorské údajeJohn B. Knight, Lendal H. Kotschevar
    Autor Knight John B.
    Spoluautori Kotschevar Lendal H.
    Vydavateľské údajeNew York : John Wiley & Sons , 2000. - 500 s.
    Vydanie3. ed.
    ISBN0-471-33347-6
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSpojené štáty
    Systematika 641/642 - Potraviny a jedlá
    Heslá potraviny * produkcia * plánovanie * manažment * výživa * stravovanie spoločné * zdravie * kontrola * služby * zdroje ľudské * produkty * zisk * štúdie prípadové * mäso * nápoje nealkoholické * mlieko * cukor * reštaurácie * pohostinstvo
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.2, z toho voľných 1, prezenčne 1
    Signatúra777961, 910640

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    777961SEKVšeobecná študovňalen prezenčne
    910640SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.