Počet záznamov: 1  

Environmental management in the hospitality industry

  1. Názov Environmental management in the hospitality industry : a guide for students and managers
    Autorské údajeKathryn Webster
    Autor Webster Kathryn
    Vydavateľské údajeLondon : Cassell , 2000. - 270 s.
    ISBN0-304-33234-8
    Druh dokumentupríručky praktické
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaVeľká Británia
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá manažment * riadenie * ekológia * pohostinstvo * hotelierstvo * technológie bezodpadové * recyklácia odpadu * ekologizácia * spracovanie odpadu
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 0, prezenčne 1
    Signatúra777969

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    777969SEKVšeobecná študovňalen prezenčne

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.