Počet záznamov: 1  

The Theory of catering

  1. Názov The Theory of catering
    Autorské údajeRonald Kinton, Victor Ceserani, David Foskett
    Autor Kinton Ronald
    Spoluautori Ceserani Victor
    Foskett David
    Vydavateľské údajeLondon : Hodder & Stoughton , 1999. - 548 s.
    Vydanie9. ed.
    ISBN0340-72512-5
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaVeľká Británia
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá pohostinstvo * hotelierstvo * príprava jedál * jedálne * zamestnanci * teória a prax * stravovanie spoločné
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 0, prezenčne 1
    Signatúra777975

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    777975SEKVšeobecná študovňalen prezenčne

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.