Počet záznamov: 1  

Calculations for hospitality and catering

  1. Názov Calculations for hospitality and catering
    Autorské údajeGordon E. Gee
    Autor Gee Gordon E.
    Vydavateľské údajeLondon : Hodder & Stoughton , 1997. - 90 s.
    Vydanie3. ed.
    ISBN0-340-68345-7
    Druh dokumentuučebnice
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaVeľká Británia
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá pohostinstvo * hotelierstvo * kalkulácia * príprava jedál * potraviny * nápoje alkoholické * nápoje nealkoholické * stravovanie spoločné * zariadenia kuchynské * zariadenia stravovacie
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.2, z toho voľných 2, prezenčne 0
    Signatúra777979, 777980

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    777979SEKSklad knižničného fonduvoľný
    777980SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.