Počet záznamov: 1  

The Larder chef

  1. Názov The Larder chef : food preparation and presentation
    Autorské údajeM. J. Leto, W. K. H. Bode
    Autor Leto M. J.
    Spoluautori Bode W. K. H.
    Vydavateľské údajeLondon : Butterworth-Heinemann , 2000. - 308 s.
    Vydanie3. ed., repr.
    ISBN0-7506-0943-5
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaVeľká Británia
    Systematika 641/642 - Potraviny a jedlá
    Heslá pohostinstvo * hotelierstvo * absencia * príprava jedál * potraviny * teória a prax
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 0, prezenčne 1
    Signatúra777981

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    777981SEKVšeobecná študovňalen prezenčne

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.