Počet záznamov: 1  

The Science of food

  1. Názov The Science of food
    Autorské údajeP.M. Gaman, K.B. Sherrington
    Autor Gaman P.M.
    Spoluautori Sherrington K.B.
    Vydavateľské údajeLondon : Butterworth-Heinemann , 2000. - 326 s.
    Vydanie4. ed., repr.
    ISBN0-7506-2373-X
    Druh dokumentuučebnice
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaVeľká Británia
    Systematika 641/642 - Potraviny a jedlá
    Heslá potraviny * výživa * chémia organická * potravinárstvo * vitamíny * hygiena výživy
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 0, prezenčne 1
    Signatúra777983

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    777983SEKVšeobecná študovňalen prezenčne

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.