Počet záznamov: 1  

Principles of food, beverage, and labor cost controls

  1. Názov Principles of food, beverage, and labor cost controls
    Autorské údajePaul R. Dittmer, Gerald G. Griffin
    Autor Dittmer Paul R.
    Spoluautori Griffin Gerald G.
    Vydavateľské údajeNew York : John Wiley and Sons , 1999. - 577 s.
    Vydanie6. ed.
    ISBN0-471-29325-3
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSpojené štáty
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá hotelierstvo * hotely * reštaurácie * potraviny * príprava jedál * kontrola cenová * náklady prevádzkové * náklady a ceny
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 0, prezenčne 1
    Signatúra777990

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    777990SEKVšeobecná študovňalen prezenčne

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.