Počet záznamov: 1  

Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu podľa metódy PAM

  1. Názov Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu podľa metódy PAM
    Autorské údajeDagmar Matošková a kol.
    Autor Matošková Dagmar
    Vydavateľské údajeBratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva , 2002. - 41 s.
    ISBN80-8058-260-2
    Druh dokumentusprávy výskumné
    Jazyk dokumentuslovenčina, angličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá potravinárstvo * priemysel * konkurencieschopnosť * mlieko * ukazovatele * mäso * krmovinárstvo * lieh * víno * pivo * tuky * metódy * cestoviny * trh zahraničný * trh vnútorný * Slovensko
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 1, prezenčne 0
    Signatúra782343

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    782343SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.