Počet záznamov: 1
Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu podľa metódy PAM
Názov Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu podľa metódy PAM Autorské údaje Dagmar Matošková a kol. Autor Matošková Dagmar Vydavateľské údaje Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva , 2002. - 41 s. ISBN 80-8058-260-2 Druh dokumentu správy výskumné Jazyk dokumentu slovenčina, angličtina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 663/664 - Potravinárstvo Heslá potravinárstvo * priemysel * konkurencieschopnosť * mlieko * ukazovatele * mäso * krmovinárstvo * lieh * víno * pivo * tuky * metódy * cestoviny * trh zahraničný * trh vnútorný * Slovensko Báza dát KNIHY Počet ex. 1, z toho voľných 1, prezenčne 0 Signatúra 782343
kniha
Signatúra Lokácia Dislokácia Info 782343 SEK Sklad knižničného fondu voľný
Počet záznamov: 1