Počet záznamov: 1  

Poľnohospodárstvo a výživa

  1. Názov Poľnohospodárstvo a výživa
    Autorské údajeA. Kuhajdová, E. Slivková, Jaroslav Janků
    Autor Kuhajdová A.
    Spoluautori Slivková E.
    Janků Jaroslav
    Zdrojový dokumentTrend. Roč. 5, č. 8 (1995), s. 16A
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Heslá potraviny * kontrola * mäso * HACCP * kvalita výrobkov * inšpekcia štátna * mlieko * spotreba * Slovensko * 1992-1994 * víno * propagácia * výstavy
    AnotáciaPrezentácia systému HACCP (Hazard Analyzes Critical Control Points - Analýza rizík a kritických kontrolných bodov), ktorý predstavila skupina amerických a slovenských expertov financovaná USAID odborníkom mäsopriemyslu. Cieľ systému - spracované suroviny bezpečné pre ľudskú spotrebu a hygienicky nezávadné zariadenia. Princípy kontroly. Ako by mohol tento systém zmeniť terajší komplikovaný inšpekčný systém. - Údaje o množstve, kvalite a realizačných cenách mlieka na Slovensku v r.1992-1994. - Výstava vín na Cypre príspevkom k propagácii východoslovenského regiónu.
    Báza dátČLÁNKY

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.