Počet záznamov: 1  

Hygienické zabezpečenie výroby a predaja požívatín

  1. Názov Hygienické zabezpečenie výroby a predaja požívatín
    Autorské údajeJán Ondrejka
    Autor Ondrejka Ján
    Zdrojový dokumentVýživa a zdravie. Roč. 40, č. 9 (1995), s. 177-179
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie
    Heslá hygiena výživy * potraviny * kontrola * kvalita výrobkov * ochrana zdravia * smernice * Európska únia * dozor štátny * HACCP * legislatíva * Slovensko
    AnotáciaZabezpečenie akosti a zdravotnej bezchybnosti požívatín dvomi spôsobmi: systematickou kontrolou a riadením a ovládaním procesov ich výroby spôsobom, ktorý vylúči vznik zdravotne chybných požívatín. Systémy kontroly hygieny požívatín a ich aplikácia v legislatíve Rady Európy a harmonizácia legislatívy SR s požiadavkami EÚ. Jednotlivé súčasti systému kontroly požívatín označovaného pod názvom HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points).
    Báza dátČLÁNKY

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.