Počet záznamov: 1  

Koncepcia výkonu potravinového dozoru pri potravinách živočíšneho pôvodu

  1. Názov Koncepcia výkonu potravinového dozoru pri potravinách živočíšneho pôvodu
    Autorské údajeJ. Sokol, E. Čepanová
    Autor Sokol J.
    Spoluautori Čepanová E.
    Zdrojový dokumentVýživa a zdravie. Roč. 40, č. 9 (1995), s. 185-187
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá kontrola * dozor štátny * potraviny * Slovensko * výrobky živočíšne * zákony * koncepcie
    AnotáciaTermín úradný dozor nad potravinami podľa publikácie FAO. Tri základné charakteristiky infraštruktúry národnej stratégie kontroly potravín: zákon o potravinách a vykonávacie predpisy, výkonná inšpekcia pri dozore nad potravinami a potravinárske laboratóriá a technická podpora. Pretrvávanie protichodných stanovísk o rozsahu kompetencií a systéme dozoru a kontroly orgánmi štátnej správy v SR. Príprava zákona o potravinách. Rozsah výkonu veterinárneho dozoru, pôsobnosť orgánov potravinového dozoru.
    Báza dátČLÁNKY

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.