Počet záznamov: 1
Požiadavka výrobcov: Väčšiu pružnosť pri schvaľovaní výrobkov
Názov Požiadavka výrobcov: Väčšiu pružnosť pri schvaľovaní výrobkov Autorské údaje J. Dúbravický Autor Dúbravický J. Zdrojový dokument Výživa a zdravie. Roč. 40, č. 8 (1995), s. 173-174 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 663/664 - Potravinárstvo Heslá Kabát, s.r.o. Bratislava * výrobky * mäso * mäsopriemysel * kvalita výrobkov * certifikácia * normy technické Anotácia Uplatňovanie moderných technických a technologických prístupov pri zabezpečovaní účinných hygienických podmienok a legislatívnych noriem vo firme L. Kabát, s.r.o. Názorný postup schvaľovania nového mäsového výrobku. Báza dát ČLÁNKY
článok
Počet záznamov: 1