Počet záznamov: 1  

Požiadavka výrobcov: Väčšiu pružnosť pri schvaľovaní výrobkov

  1. Názov Požiadavka výrobcov: Väčšiu pružnosť pri schvaľovaní výrobkov
    Autorské údajeJ. Dúbravický
    Autor Dúbravický J.
    Zdrojový dokumentVýživa a zdravie. Roč. 40, č. 8 (1995), s. 173-174
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá Kabát, s.r.o. Bratislava * výrobky * mäso * mäsopriemysel * kvalita výrobkov * certifikácia * normy technické
    AnotáciaUplatňovanie moderných technických a technologických prístupov pri zabezpečovaní účinných hygienických podmienok a legislatívnych noriem vo firme L. Kabát, s.r.o. Názorný postup schvaľovania nového mäsového výrobku.
    Báza dátČLÁNKY

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.