Počet záznamov: 1  

Harmonizácia potravinárskej legislatívy s právom Európskej únie

  1. Názov Harmonizácia potravinárskej legislatívy s právom Európskej únie
    Autorské údajeM. Rosinová
    Autor Rosinová M.
    Zdrojový dokument Zemědělská ekonomika = Agricultural economics : mezinárodní vědecký časopis. Roč. 42, č. 6 (Červen 1996), s. 289-292. - Praha : Česká akademie zemědelských věd - Ústav zemědelských a potravinářských informací, 1996. ISSN 0139-570X
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 34 - Právo. Veda o štáte a práve
    Heslá potravinárstvo * Slovensko * Európska únia * semináre * 1995 * Bratislava * legislatíva * trh vnútorný * Biela kniha * smernice * potraviny * výživa * kódexy * OECD * normy medzinárodné
    AnotáciaPrvým krokom vedúcim k plnému členstvu Slovenskej republiky v EÚ sa stala Európska dohoda o pridružení. Postupnosť aproximácie legislatívy. Úlohy Bielej knihy. Potravinový kódex - patrí do skupiny špeciálnych vykonávacích predpisov a zahŕňa široké spektrum rôznych predpisov. (Seminár, Bratislava, 1995).
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla1996: 1-6

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.