Počet záznamov: 1  

Faktory úspechu podnikania v oblasti poskytovania stravovacích služieb

  1. Názov Faktory úspechu podnikania v oblasti poskytovania stravovacích služieb
    Autorské údajeDrahomíra Mlynková
    Autor Mlynková Drahomíra EUB - Ekonomická univerzita v Bratislave
    Zdrojový dokumentVýživa a zdravie. Roč. 39, č. 11 (1994), s. 234
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.46 - Služby. Terciárny sektor
    Heslá stravovanie spoločné * služby * zariadenia stravovacie * podnikanie
    AnotáciaAnalýza niektorých faktorov ovplyvňujúcich úspešnosť podnikania v oblasti stravovacích služieb. Kľúčové faktory úspechu podniku poskytujúceho stravovacie služby možno rozdeliť na dve hlavné skupiny - individuálne a podnikové. Činitele ovplyvňujúce zraniteľnosť malých podnikov.
    Báza dátČLÁNKY

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.